In Tergo

In Tergo

Terug naar UITagenda

In Tergo is een evocatief meeslepende voorstelling waarin theater en videokunst elkaar ontmoeten in een immersive setting. Met diverse performances wordt het publiek ondergedompeld in gedachten en emoties die allemaal ten grondslag liggen aan één eeuwenoud gegeven: de innerlijke noodzaak van de mens om antwoorden te vinden in het chaotisch labyrint dat 'het leven' heet.

Uitgangspunt is dat het leven in essentie chaos is die we enerzijds willen beteugelen, en anderzijds pogen te omarmen als onze oerbron waaruit alles is ontstaan.

Afsluitend nodigen de spelers het publiek uit om 'chaos' in een breder perspectief te bezien door een rituele speelruimte te creëren waarin chaos de schakel is die iedereen met elkaar verbindt. Speler met publiek, publiek met speler, en eenieder met de oerbron.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de Gemeente Heerlen en Huis voor de Kunsten Limburg.

In Tergo is een productie van Theaterwerkplaats Zie in samenwerking met video-art van Rec709crew. Het is een voorstelling met ideeën, creaties en performances van Michelle Bracke, Roger Dols, en Lyvana van Bruggen.