Hard in Heerlen: ¡Pendejo!

Hard in Heerlen: ¡Pendejo!

Terug naar UITagenda

Dit wordt een explosieve rockshow als geen ander! ¡PENDEJO! is een heavy rock band die je zeker niet wilt missen. Met hun Latijns-Amerikaanse roots, levert de band muziek die omschreven wordt als heavy, verslavend, bruut en groovend. Met Spaanse teksten die je - als je het zou verstaan - doen afvragen "zeiden ze dat nou echt?" Jazeker zeiden zij dat. En ze heten ¡PENDEJO!

De band heeft al diverse tournees in Europa en Latijns-Amerika op hun naam staan en hebben het podium gedeeld met zwaargewichten als FU MANCHU, KARMA TO BURN, MONDO GENERATOR en HELMET. In 2018 deden ze de support voor MONSTER MAGNET tijdens hun Europese tour.

Met hun vierde full length album 'VOLCÁN', opgenomen met Pieter Kloos (Motorpsycho, Ween, Barkmarket, Dool), heeft de band nog meer koper, gitaren en onbeschaamdheid toegevoegd aan hun muziek. Mis dit niet!