Impulse D&B

Impulse D&B

The Final Mission

Terug naar UITagenda

We gaan richting het najaar van 2023, en daarmee ook naar de afsluitende editie van het Impulse D&B jaar! Deze editie een met gemengde gevoelens. Het collectief achter Impulse D&B, bestaande uit Battletek, Minzo en Bulack, heeft besloten om na ruim 8 jaar organiseren het stokje door te geven aan de nieuwe generatie. Sinds 2015 hebben we tal van grootheden over de vloer gehad en Heerlen onveilig gemaakt, waaronder Metrik, Culture Shock, A.M.C., Kanine, Friction en vele anderen. Samen met dit collectief hebben we een geweldige tijd beleefd. En daar zijn jullie, het publiek, een bepalende factor in geweest! De lopende saga in de Nieuwe Nor komt ten einde, maar voor speciale gelegenheden houden we graag de deur nog op een kiertje, dus compleet afscheid nemen doen we nog niet...

Team Nieuwe Nor wilt iedereen die de afgelopen jaren betrokken is geweest bij Impulse D&B bedanken voor de inzet, memorable avonden en onvergetelijke danspartijen. We gaan er met z'n allen nog één laatste keer een editie van maken om niet te vergeten!