Het StreekTheater

Het StreekTheater

Weë is hüj heem...?

Terug naar UITagenda

Home is where your clothes are…

Het StreekTheater bewerkte de klassieker Home is where your clothes are van Anthony Marriot en Bob Grant naar een vrolijke Limburgse klucht. Met de StreekTheater-sterrencast op het podium wacht u met deze regie van Roger Lataster een heerlijke avond lachen.

Het verhaal
Als zijn vrouw Liesbeth ervandoor gaat met Ronnie, besluit majoor Albert zijn financiële problemen op te lossen door het souterrain van het huis van zijn ex-vrouw te verhuren aan twee huurders! Jill, die de hele week in Brussel werkt, is er alleen in het weekend. Philip, een advocaat, bewoont het souterrain alleen door de week. De majoor verwisselt heel simpel hun spulletjes aan het begin en het eind van de week.

Alles loopt op rolletjes. Totdat Jill plotseling een week vrijaf krijgt van haar baas; juist op het moment dat Philip terugkeert naar de woning. De vindingrijkheid van de majoor wordt nóg zwaarder op de proef gesteld als Liesbeth en Ronnie terugkomen en ook Liesbeth het souterrain gaat verhuren. Maar na veel verwarringen, onverwachte complicaties en hectische misverstanden, eindigt het allemaal met een happy end

Credits
Tekst: Home is where your clothes are, Anthony Marriot en Bob Grant
Vertaling: John Customs
Regie: Roger Lataster
Spel: Beppie Hocks, Sharon Hegt, Lobke Havenith, Patricia van Hoof, Arno Deckers, Wiel Dederen, Roy Jorissen en Patrick Senden