Appeltaartmatinee: Jong Talentklas

Appeltaartmatinee: Jong Talentklas

Conservatorium Maastricht

Terug naar UITagenda

De nieuwste generatie klassiek talent op ons concertpodium.

De Jong Talentklas is een (internationale) opleiding voor getalenteerde jonge musici binnen het Junior Conservatorium Maastricht. Het zijn de regionale, nationale en internationale prijswinnaars, die in deze klas worden klaargestoomd voor hun conservatoriumopleiding. Laat u verrassen door hun verbluffende spel.

De leerlingen van de Jong Talentklas hebben niet alleen een groot talent, zij hebben bovendien een flinke passie voor hun muziek en zijn bereid hiervoor hard te werken. De Jong Talentklas van het Conservatorium Maastricht omarmt en stimuleert hen om hun talenten tot volle bloei te laten komen. Dat gebeurt in groepslessen, individuele lessen, maar ook door het geven van concerten in binnen- en buitenland. Zo worden zij optimaal uitgedaagd om uit te groeien tot een professioneel musicus. Wij bieden deze talenten graag een podium.

De concerten in de reeks Appeltaartmatinees zijn inclusief koffie of thee en (appel)taart.