Sem Jansen

Sem Jansen

Who the F*ck is Britt

Terug naar UITagenda

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. 

In Who the F*ck is Britt?! vertelt Sem Jansen het indringende verhaal van zijn transitie van vrouw naar man. Aan de hand van Americana songs, videobeelden en verhalen neemt Sem je mee in zijn proces. Hij zingt zelfs een duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn.

De Leif de Leeuw band
Sem wordt in deze show live begeleid door de Leif de Leeuw band. Toen Britt, de zangeres van de band, besloot in transitie te gaan, sprak bandleider Leif direct zijn steun uit. Britt nam toen al liedjes op die zij in Who the f*ck is Britt?! op het achtertoneel geprojecteerd zien. “Britt is nu Sem, de transitie is voltooid. Sem zingt een duet met Britt en het klinkt prachtig.” – Scenes.nu ★★★★