Message in a Bottle

Message in a Bottle

The Extraordinary New Dance Show

Terug naar UITagenda

Een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde. Geïnspireerd door de iconische muziek van Sting.

Message In A Bottle is een meesterwerk van Sadler Well’s associate choreographer Kate Prince; maker van West End-hits als Some Like it Hip Hop, Into the Hoods en Everybody's Talking About Jamie. Met haar gezelschap ZooNation brengt zij geïnspireerd door nummers als Every Breath You Take, Roxanne en Walking On The Moon van Sting met spectaculaire dans een hartverscheurend verhaal dat voor miljoenen mensen over de hele wereld actueel is.

We leven in een wereld waarin elke twee seconden een persoon gedwongen wordt te vluchten als gevolg van een conflict of vervolging. In de berichtgeving ligt de nadruk vaak op de catastrofale politieke strijd, het geweld of de gevolgen van klimaatverandering. Maar al te makkelijk verliezen we de getroffen mensen makkelijk uit het oog.

Eén familie, drie verhalen
In Message in a Bottle volgen we het lot van een vader, moeder en hun drie tieners, die samen de brute realiteit onder ogen moeten zien. Wanneer een burgeroorlog uitbreekt, worden zij geconfronteerd met onmogelijke keuzes om te overleven. Ze verlaten hun vaderland en ondernemen een hachelijke tocht naar veiliger oorden. Onderweg raken ze van elkaar gescheiden en moet ieder apart de gevaarlijke reis doorstaan.

An S.O.S. to the World
Message in a Bottle vertelt het verhaal van hun reis met een mix van opwindende dansstijlen, energiek voetenwerk en een adembenemend atletisch vermogen. Met de iconische muziek van Sting brengt deze voorstelling een verenigend en opbeurend verhaal over menselijkheid en hoop.

In de pers
★★★★ “Infectious energy & knock-out style.” – EVENING STANDARD
★★★★ “Blistering…boils over the stage.” THE GUARDIAN
★★★★ “Pretty much irresistible.” DAILY TELEGRAPH
★★★★★ “A triumph of effervescent dancing.” CULTURE WHISPER
★★★★★ “A triumph… I guarantee this show will leave you giddy with joy.” SUNDAY EXPRESS

Credits
Choreografie: Kate Prince
Muziek: Sting