De Vos, de Raaf en het Meisje

De Vos, de Raaf en het Meisje

(vanaf 6 jaar)

Terug naar UITagenda

Een muzikale voorstelling geïnspireerd op de fabel van La Fontaine voor iedereen vanaf 6 jaar.

Bij een wandeling in het bos ontmoet het Meisje een pratende Vos! Hij organiseert een surpriseparty voor Muis en omdat hij zelf niet goed kan schrijven vraagt hij of het Meisje hem wil helpen.

Op de uitnodiging moet staan dat Muis alleen kaas wil en geen andere cadeautjes hoeft. De Vos wil dat het Meisje iedereen uit het bos uitnodigt behalve, de Raaf. De Raaf zou het feest maar verpesten met haar vreemde gekraai. Maar is de Vos wel helemaal eerlijk? Is dit echt de verjaardag van de Muis?

Betere vertelkunst
De pers was lovend over deze voorstelling: “Uitgangspunt is de bekende fabel van Jean de La Fontaine. Daantje Idelenburg geeft daar een frisse eigen draai aan”, schreef de Theaterkrant. “Dit is de betere vertelkunst”, aldus de Volkskrant.