Gustare!

Gustare!

Proeverijen bij Delicious Store

Terug naar UITagenda

‘Gustare!’

De afgelopen maanden is Delicious Store een intensieve samenwerking aangegaan met Mark Engelman van Pro Vino. Mark is meerdere weken per jaar op pad in Italië en weet Delicious Store altijd te verrassen met ‘das Gewisse Etwas’, oftewel echte culinaire pareltjes! Deze belanden dan ook steevast in hun schappen waarbij jullie als hun fijnproevers met de neus in de boter vallen.

Samen met Mark organiseren zij drie proefmiddagen, genaamd ‘Gustare!’ (Italiaans voor proeven). De proeverijen zijn gratis en eenieder kan de nieuwste, door Mark opgedoken pareltjes vrijblijvend komen proeven.

Gustare! | Vrijdag 17 november 2023
Pate, balsamico, olijfolie en wijnen.
Tijdstip: 15.30-17.30 uur | Entree: gratis

Gustare! | Vrijdag 1 december 2023
Pannetone, kerstbrood, bonbons, koekjes en wijnen.
Tijdstip: 15.30 -17.30 uur | Entree: gratis

Gustare! - Christmas is coming! | Vrijdag 15 december 2023
On-stop shop met gerechten en kerstmenu’s, kazen, tapas en broden.
Tijdstip: 15.30 -17.30 uur | Entree: gratis