Fuad Hassen

Fuad Hassen

Vogelvrij

Terug naar UITagenda

Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onbeschermd. Vogelvrij.

Pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, besef je volgens Fuad wat vrijheid inhoudt. Als dingen die vanzelfsprekend waren ineens niet meer kunnen of zelfs verboden zijn, verlang je er sterker naar. Maar, vraagt hij zich af: kunnen we échte vrijheid wel aan? Zijn wij als volk niet te veel gedomesticeerd?

Het vierde avondvullende cabaretprogramma
Vogelvrij is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl, waarmee hij rake klappen weet uit te delen. Want als je het bijvoorbeeld gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.