nijntje de musical (reprise)

nijntje de musical (reprise)

(vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een sprankelende en onvergetelijke eerste kennismaking met theater.

Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje! Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Zij komt in een spiksplinternieuwe musical met een groots decor en prachtige kostuums naar PLT.

In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij, zoals nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Over de makers
Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef dit verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag voor iedereen in de zaal.