Dogu Demirkol

Dogu Demirkol

Stand Up

Terug naar UITagenda

Stand-up show met één van de meest populaire komieken van Turkije.

Doğu Demirkol komt terug naar Europa. Na succesvolle optredens in films zoals Ahlat Ağacı (De Walnootboom), Ölümlü Dünya (Vergankelijke Wereld) en Bayi Toplantısı (De Verkoper Vergadering) én opnames van zijn eigen serie Doğu komt deze komiek naar Heerlen om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen.

Doğu is absurd, snel en energiek. Zowel qua stijl als inhoudelijk is deze grootheid uit Turkije een gedreven en talentvolle stand-up comedian. Hij staat bekend om zijn humoristische kijk op het leven en zijn vermogen om komedie te vinden in alledaagse gebeurtenissen. Met zijn solo’s stond hij ook buiten Turkije al met veel succes op de grote podia in Europa en Amerika. Dit theaterseizoen toert hij met een spiksplinternieuwe show boordevol levendige verhalen, geïnspireerd op zijn eigen leven en de komische gebeurtenissen die Turkije rijk is.

Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met een van de meest geliefde komieken van Turkije.

Goed om te weten: de show is in het Turks.