Alex Klaassen

Alex Klaassen

No Ponies - een éénmansrevue

Terug naar UITagenda

Revue ten voeten uit!

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex.

Alles in zijn eentje
Alex Klaasen is van alle markten thuis. Met Showponies 2 sleept hij de Poelifinario in de wacht en als klap op de vuurpijl won hij de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren. Uiteraard wordt er weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag. En in zijn eentje zal Alex alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Met No Ponies brengt Alex wederom revue ten voeten uit!