PeuterKleuterOchtend: Potje!

PeuterKleuterOchtend: Potje!

(2-5 jaar)

Terug naar UITagenda

Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes.

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. Naast het potje ligt een briefje. ‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot. De slang heeft geen billen. En de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dán beseffen ze voor wie het potje is bedoeld.

Zindelijkheidstraining
Potje! is het eerste prentenboek van Mylo Freeman uit 1997 en een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining. Jeritza Toney vertaalde deze bestseller op muzikale wijze naar een vrolijke en speelse muziektheatervoorstelling voor de allerkleinsten.