Popronde Heerlen 2023

Popronde Heerlen 2023

Terug naar UITagenda

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op zaterdag 21 oktober naar Heerlen.

Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.Popronde is gratis toegankelijk.Bekijk de selectie van Popronde 2022 op www.popronde.nl. Informatie over het programma van de steden wordt vanaf september tot november bekend gemaakt.

Popronde toert van 9 september tot en met 25 november als karavaan met 100 talentvolle acts door het hele land. Grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, CUT_, Froukje, MEAU en Jay-Way toerden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde!

Check voor meer informatie en details over het programma: http://popronde.nl/steden/heerlen