De Sanseveria’s: Terminale

De Sanseveria’s: Terminale

Terug naar UITagenda

Afscheidstournee met krakers uit 30 jaar Sanseveria’s

De Sanseveria’s hebben met succes opgetreden in vele theaters in Nederland en Vlaanderen. Inmiddels zijn er nog meer rimpels, putjes, losse vellen, muzikaliteit en gekte bijgekomen. Vier het verval samen met Sandra, Vera en Ria!

In ‘Terminale’ brengen de Sanseveria’s een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 30-jarig bestaan. Anders dan de titel suggereert zijn de dames springlevend en enthousiast. Het programma is grotendeels gelijk aan de Jubileumvoorstelling die vanaf 2017 tot begin 2020 is gespeeld. Mocht u dit gemist hebben, is uw geheugen niet meer zo goed, of vindt u het juist fijn om het nog een keer te beleven, dan bent u van harte welkom.

De Sanseveria's brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma en staan garant voor een avondje ouderwets amusement met een lach en een traan. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er en 60-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten.