Anansi de Spin - Sterker dan de Olifant

Anansi de Spin - Sterker dan de Olifant

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Een oeroud verhaal in een nieuw poppentheaterjasje voor het slapen gaan.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze ineens zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote olifant. Vanaf2 Producties brengt het verhaal over de spin die misschien niet sterker maar wel slimmer is dan Olifant op het toneel in prachtig poppentheater voor kleuters.

Anansi de Spin - sterker dan de Olifant is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham en Moldybyrd Studio. Vanaf2 Producties, o.a. bekend van Fiep heeft haast en Robbie & Roef, brengt de voorstelling naar het theater. Wij brengen hem op het toneel als ‘pyjamavoorstelling’. Dus kom gerust in pyjama en neem je knuffel mee naar het theater.

Credits
Spel: Abke Bruins, Rogier Komproe
Regie: Noufri Bachdim
Poppen, vormgeving en kostuum: Pluck Venema en Annelies Shakison
Concept: Iven Cudogham