The New Roses

The New Roses

Terug naar UITagenda

THE NEW ROSES uit Wiesbaden, Duitsland, klimmen onstuitbaar in de hitlijsten met hun vierde album "Nothing But Wild". Naast het podium gedeeld te hebben met rocklegendes zoals KISS en SCORPIONS, hebben ze ook succes behaald met hun vorige album "One More for the Road". Hun nieuwe album en single werden goed ontvangen in verschillende landen en ze hebben wereldwijd fans weten te verzamelen.

Ze hebben al duizenden mijlen getourd, alleen al in 2019 zijn er meer dan 300 shows gehouden op club- en festivalpodia in heel Europa, met hoogtepunten zoals optredens op HELLFEST (FR), SWEDEN ROCK (SE), WACKEN Open Air (GER), MASTERS OF ROCK (CZ), HARDROCK HELL (UK), WINTERSTORM (UK) en de UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALS.

Ze een van de weinige Duitse rockbands met internationale aantrekkingskracht. Hun muziek combineert verschillende genres en wordt beschouwd als de hedendaagse versie van stadionrock.

The New Roses wordt gepresenteerd in samenwerking met Rooster Rock Promotion.