Rob Dekay & band

Rob Dekay & band

Theatertour

Terug naar UITagenda

Aangenaam, dit is de echte Rob Dekay.

Rob Dekay is een vat vol tegenstrijdigheden met kleurrijke tatoeages en een minstens zo kleurrijk verleden. De meeste mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid. Als dé mol uit Wie Is De Mol 2020. Of als Judas uit The Passion van 2021. Maar wie is Rob nu echt? Tijdens zijn theatertour neemt hij – samen met zijn band - uitgebreid de tijd om dat uit te leggen.

Er is ook genoeg te vertellen. In de liedjes van Rob zijn roots en country-invloeden te horen. Het is muziek met gevoel, maar ook met ballen, een tikje rauw wellicht, maar altijd melodieus. Met zijn teksten neemt hij je mee naar zijn hart, waar het soms stormt en waar soms de zon schijnt. Hij wil geen muzikant zijn die niet helemaal zichzelf is. Authenticiteit vindt hij belangrijk. Die ingewikkelde jeugd, het langs de regels leven, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken; het heeft hem gemaakt tot de man en muzikant die hij nu is. Hij kan zichzelf in de spiegel aankijken, er is niets te verbergen. Oftewel: aangenaam, dit is Rob Dekay.