ABBA Gold - The Concert Show

ABBA Gold - The Concert Show

Terug naar UITagenda

ABBA Gold – The Concert Show, de meest geziene ABBA-show tussen Stockholm en Tokyo, komt naar de Nieuwe Nor! ABBA's muziek is klassiek en tegelijkertijd hip. Een mix van toegankelijke en geraffineerde melodieën, die je al bij de eerste noten pakt en niet meer loslaat. Met tijdloze superhits zoals Waterloo, Thank you for the music, Mamma Mia, Super Trouper, Dancing Queen, Chiquitita en Fernando is ABBA inmiddels een band voor alle leeftijden. Het ABBA gevoel is still alive!

ABBA Gold - The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Benny and Bjorn samen. Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de orginele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de nummers veel voller en kleurrijker klinken dan voorheen. Met een prachtige video- en lichtshow wordt deze voorstelling compleet gemaakt. Geniet van alle grote hits zoals Waterloo, Fernando, Voulez Vous, Super Trouper en nog veel meer. Met een prachtige video- en lichtshow wordt deze voorstelling compleet gemaakt!

Krijg je geen genoeg van ABBA? Van 26 maart t/m 1 april staat Mamma Mia!, de internationale musicalsensatie in Theater Heerlen!