Disney Winnie de Poeh

Disney Winnie de Poeh

De Musical

Terug naar UITagenda

Op avontuur met Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden.

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh. Op zoek naar honing moet hij zelfs een boom in duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen; Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, vergeet Teigetje niet!

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden komen tot leven in een prachtige musical. Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, vertelt Theater Terra dit verhaal met nieuwe theatrale en levensgrote poppen.

Deze nieuwe familiemusical wordt volledig gezongen en gesproken in het Nederlands.