40UP

40UP

Let's Dance Again!

Terug naar UITagenda

40UP komt zaterdag 14 oktober terug naar de Nieuwe Nor! De meeste dansvrienden uit Heerlen en omgeving weten het allang: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers waar je niet alleen de tofste hits van de afgelopen decennia door de speakers hoort, maar ook nog eens de originele videoclips ziet op de grote schermen!

En natuurlijk komen ze ook na de zomer weer terug naar Heerlen want de dansavonden met jullie bevalt ze maar al te goed!

Jullie dansen weer een avond zorgeloos op al die vette hits van de afgelopen 40 jaar in beeld én geluid, want kenners weten het: bij 40UP hoor je niet alleen de lekkerste muziek door de speakers maar zie je ondertussen ook het unieke cliparchief op grote schermen voorbij komen.

Dit moet toch het ultieme feest der herkenning zijn? Klopt, dat is het zeker! Laat aan al je dansvrienden weten dat 40UP er weer aankomt en heel graag tot op de dansvloer… Let’s dance again, Heerlen! 💃

*Deze avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door 40UP. Vragen rondom tickets? Neem dan contact op met: mailto:[email protected] *