Goldkimono

Goldkimono

Terug naar UITagenda

Achter de artiestennaam Goldkimono gaat de Nederlandse producer & singer-songwriter Martijn ‘Tinus’ Konijnenburg schuil, maker van relaxte pop met een hiphop/reggae-vibe.

Hij heeft een neus voor catchy liedjes met een zonnig karakter. Martijn Konijnenberg rijgt de hits aan elkaar als producer en liedjesschrijver. Onder de naam Leaf schreef hij al de vrolijke Top10-hit ‘Wonderwoman’ (en verkocht hij de Nieuwe Nor in 2007 uit), maar ook onder de wereldhit ‘Firestone’ van Kygo staat zijn handtekening. Ook schreef Martijn Konijnenberg nummers voor Anouk, Diggy Dex en Van Vezen. Nu over Goldkimono, want onder deze naam brengt hij dan eindelijk weer eigen muziek uit. Op zijn debuutalbum – en perfecte zomerplaat – ‘The Legend Of The Goldkimono’ (2022) klinkt de heerlijke hippie-feel van Goldkimono’s woonplaats Venice Beach door. De release van opvolger ‘Something Out Of Nothing’ staat voor september dit jaar op de planning. Tot dan nestelt de single ‘Lost Inside My Head’ (3FM Megahit én Radio 2 Topsong ) zich als een oorwurm in je hoofd. Begin juni nog op Pinkpop en op 12 oktober a.s. in onze kleine zaal!

De kaartverkoop begint op donderdag 6 juli 2023 om 10:00 uur