Mega Mindy en de onzichtbare ekster

Mega Mindy en de onzichtbare ekster

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Mega Mindy en de onzichtbare ekster is een fonkelnieuwe, megaleuke en superspannende theatershow van Mega Mindy en Toby. In het verhaal is Mega Mindy’s grote liefde, de stoere politieman Toby, jarig. Ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken.

Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby de onzichtbare ekster kunnen pakken? En misschien nog belangrijker: zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen?

Meet & greet
Na de show gaat het feest nog even door tijdens een meet & greet met Mega Mindy en Toby in de foyer.