The Fried Seven

The Fried Seven

i.s.m. Jazzclub Zuid Limburg

Terug naar UITagenda

Oude jazz in een nieuw jasje.

The Fried Seven is een internationale groep jonge musici met een gezamenlijke passie voor oude jazz. Hun repertoire stamt uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Het vermogen van de band om oude stijlen nieuw leven in te blazen, bracht eerder het publiek van o.a. het Grachtenfestival, Jazz in Duketown en de Classic Jazz Concert Club in extase. In 2021 ontvingen ze de juryprijs tijdens de allereerste editie van de Karel van Eerd Muziekprijs. In dit matineeconcert passeren werken van King Oliver, Jelly Roll Morton, Louis Armstrong en Duke Ellington, maar ook eigen arrangementen de revue.

Na dit concert trakteren wij op een gratis kop koffie of thee met (appel)taart.

Line-up
Pablo Castillo - Kornet (SP)
Matteo Paggi - Trombone (IT)
Martí Mitjavila - Riet (SP)
Pepijn Mouwen - Riet (NL)
Cem Karayalçin - Banjo & Gitaar (NL)
Simon Osuna - Bas (SP)
Carlos Ayuso - Drums (SP)