Hard in Heerlen: Future Palace

Hard in Heerlen: Future Palace

"RUN" tour!

Terug naar UITagenda

LET OP: NIEUWE DATUM VAN VERPLAATSTE SHOW. TICKETS VOOR OORSPRONKELIJKE SHOW OP 31 MAART 2023 BLIJVEN GELDIG!

Vanwege een plannings-conflict hebben wij samen met Future Palace deze show naar een nieuwe datum verplaatst! Namelijk 08 oktober. Deze luider dan luide band is al druk bezig met furore te maken in het voorprogramma van Electric Callboy en nu komen ze naar de Nieuwe Nor!

De band speelt één van hun twee Nederlandse shows van hun eerste headline tour in Heerlen, dus komt dat zien. Eerder stond de band al op verschillende Impericon festivals. Tijdens deze tour gaat het Berlijnse post-hardcore-trio hun nieuwe album ‘Run’ live spelen.

Tickets voor de oorspronkelijke datum zijn gewoon geldig voor deze show. Vragen over tickets kunnen gestuurd worden naar [email protected]