Mark Knight

Mark Knight

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Op vrijdag 6 oktober nodigen we een levende legende uit voor een van onze grootste Nieuwe Nor Nachten tot nu toe. Hij was voor het laatst te bewonderen in Limburg in 2014 en het werd dus hoog tijd dat we deze grootheid weer een podium aanbieden in het Zuiden. Is er nog verdere tekst en uitleg nodig? Eigenlijk niet! Maar zetten zijn illustere carriere maar al te graag nog even onder elkaar.
Met een Grammy nominatie op zak en als de op één na best verkopende Beatport-artiest aller tijden (met maar liefst tien nummer 1-hits) is de invloed van Mark Knight op de scene onontkenbaar. Verder heeft hij muziek uitgebracht op een aantal van de meest gerespecteerde dancelabels ter wereld (waaronder BBE, Stereo en Saved). En niet te vergeten heeft hij een van meest succesvolle dance-muziekbedrijven aller tijden opgericht: Toolroom, dat in 2023 haar 20 jarig bestaan viert.

Mark Knight trekt grote menigten aan over de hele wereld, met onder andere shows op elrow, Crssd Festival, Space Miami, Studio 338, Warehouse Project, Womb Tokyo, Exchange LA en Amnesia Ibiza. Hij heeft remixes gemaakt voor de grootste namen in de muziekindustrie waaronder Dido, Florence and the Machine, SG Lewis en U2. En een discografie gevuld met wereldwijde hits zoals "Man With The Red Face", "Alright", "Downpipe" en "All 4 Love."

Natuurlijk blijft hij ook een vaste waarde op het wereldwijde club- en festivalcircuit, met een aantal belangrijke residenties over de hele wereld als headliner, evenals tournees onder de Toolroom-vlag. Kortom: hier MOET je bij zijn!

Was je nog niet overtuigd? René Amesz, 2Dirty, Nothing But Funk & Brent New maken de line-up compleet.

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Thunder Agency. Minimumleeftijd: 18 jaar.