Kamperen in de bieb

Kamperen in de bieb

Terug naar UITagenda

Altijd al eens willen overnachten in de bieb? Grijp dan snel je kans!

Op vrijdagavond 6 oktober opent camping SCHUNCK haar deuren. Kom bij ons slapen en beleef een avond vol avonturen. De nachtwaker houdt een oogje in het zeil, want je weet maar nooit wat er allemaal staat te gebeuren…

Wat kun je verwachten?
De tent zal voor jullie klaarstaan. In elke tent is er ruimte voor 2 kinderen en maximaal 1 volwassen (18+) begeleider. Kinderen kunnen niet zonder volwassen begeleiding komen. Vanaf 18:30 uur kun je inchecken en het avondprogramma start om 19:15 uur. Na een avond vol leuke en spannende activiteiten gaat rond 1:00 uur het licht weer uit. De volgende ochtend starten we de dag met een heerlijk ontbijt. De camping sluit op zaterdagochtend om 9:30 uur.

Het exacte programma blijft nog even een verrassing, maar we beloven dat het fantastisch wordt! Een maand voor aanvang ontvangen de gasten een extra informatiemail.

Wat is in de prijs inbegrepen?
Je betaalt per tent. De slaapplek, het programma, snacks, drinken en het ontbijt voor drie personen zijn bij de prijs inbegrepen. Een slaapmatje, kussen, slaapzak dien je zelf mee te nemen. En vergeet je knuffel niet.

Praktische informatie

  • Datum: 6 t/m 7 oktober
  • Inchecken: vrijdagavond 6 oktober vanaf 18:30 uur
  • Uitchecken: zaterdagochtend 7 oktober om 9:30 uur
  • Locatie: SCHUNCK Glaspaleis
  • Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
  • Begeleiding: max. 1 volwassen begeleider per tent
  • Kosten: €40 euro per tent (incl. het programma, snacks, drinken en ontbijt)