Babyvoorstelling Wiegeling

Babyvoorstelling Wiegeling

Frisse Oren (van 6 tot 18 maanden)

Terug naar UITagenda

Een feest waarin het heerlijk deinen en soezelen is.

Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied. In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Ouder en kind hebben een eigen plekje in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken. Maar rondkruipen mag natuurlijk ook.

Warme klanken
Het muzikale vertrekpunt voor deze bijzondere babyvoorstelling is een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van Jaber Fayad. In zijn composities hoor je invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je misschien met een glimlach terugdenken aan plekken waar je ooit bent geweest. Of waar je graag naartoe zou willen gaan.