Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future

Terug naar UITagenda

Toen twee muziekveteranen op hun hoogtepunt een talentvolle nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten, ontstond er direct een klik. Het Nederlands trio Mell & Vintage Future speelt 'rootsy' rhythm 'n blues en soul. Mell viel op door haar zangtalent tijdens verschillende televisie optredens, waardoor ze de aandacht trok van Vintage Future, een producersduo dat haar potentie inzag. De bekende muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkman maken ook deel uit van de band. In 2016 begonnen ze met een reeks geweldige singles die vaak op de Nederlandse radio te horen waren. Hun debuutalbum werd uitgebracht in mei 2019 en is beschikbaar op cd, vinyl en online (zes miljoen streams en counting...). Voor liefhebbers van: Booker T & The MG's, Sly & The Family Stone met een vleugje Adele en Janis Joplin.