Cabarestafette

Cabarestafette

Terug naar UITagenda

Ontdek kakelvers cabarettalent!

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld. Zie je door de bomen van al dat cabarettalent dat de podia bestormt het bos niet meer; check dan een avond in bij de Cabarestafette!

Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette om er samen op uit te trekken en de theaters uit te checken. Jij ziet er drie voor de prijs van één. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit wat je krijgt. Laat je verrassen en laaf je aan het beste cabarettalent van het moment!

Een veilige haven
Eerdere deelnemers schopten het best ver. Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan: allemaal zochten zij een veilige haven in de Cabarestafette voordat zij in hun eentje door het land trokken. Zo kon het publiek hen ontdekken en vonden zij hun publiek.