SONS

SONS

Terug naar UITagenda

Deze punkrock zonen van onze zuiderburen staan garant voor een energieke en explosieve show; SONS is een Belgische punkband met een live reputatie waar je U tegen zegt!

Na een sterke start met hun debuutalbum ‘Family Dinner' uit 2019 nam de band een introspectieve stance in 2022 met ‘Sweet Boy’. De bandleden worstelden met levensvragen en identiteitscrises. Ondanks deze interne strijd bleef SONS trouw aan hun punkrockstijl, met invloeden van garagepunk, postpunk en psychedelica. 'Sweet Boy' is een manifest van een band die vastbesloten is om hun muziek op de wereldkaart te zetten.

SONS heeft bewezen een geweldige live-act te zijn, met optredens op bekende festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Eurosonic. Maak de pit maar open en leg je favoriete neckbrace maar klaar want bewegen zul je!