Fakking Triest!

Fakking Triest!

(vanaf 14 jaar)

Terug naar UITagenda

Herkenbaar en invoelbaar theater over vriendschap en het delen van je diepste emoties.

Hoe deel je verdriet als je daar geen woorden voor hebt geleerd? Als het gevoel zó groot is dat je je afsluit voor anderen? Dat alles wat je vreugde en warmte bracht verdwenen is? Fakking Triest! gaat over hoe je omgaat met eenzaamheid en isolatie. Wat doe je als je je niet gezien en gehoord voelt?

Deze voorstelling gaat over Robbie, Zola en CJ. Het pretpark Snake City, waar zij werkten en de tijd van hun leven hadden, is gesloten. ’s Nachts kruipen ze door een gat in het hek naar binnen om op hun vaste plek te chillen. De drie vrienden missen de drukte van het pretpark en worstelen met hun gevoelens van verveling en eenzaamheid. Vooral Robbie heeft daar veel last van.

Robbie lijkt steeds nèt de verkeerde dingen te zeggen, raakt daar gefrustreerd van en zoekt een uitvlucht in het gebruik van lachgas en dingen slopen: waarom zou je praten als je het ook op een andere manier kan uiten? Zola vult alle tijd op met zo veel mogelijk activiteiten omdat ze niet stil wil staan bij haar gevoelens. CJ is vooral met school bezig en wordt onverwacht verliefd. Hoe gaan de drie vrienden hiermee om en kunnen ze er met elkaar over praten?