Jubileumconcert 20 jaar Paul, Ivo & vrung!

Jubileumconcert 20 jaar Paul, Ivo & vrung!

Paul van Loo, Ivo Rosbeek, Roy Ginsel & Jop Peters

Terug naar UITagenda

20 jaar samenwerking en mooie muziek.

In 2003 maakten Paul en Ivo hun eerste Limburgstalige cd: Ede Staal. Liedjes van de Groninger Ede Staal, in het Limburgs vertaald door Paul en gearrangeerd door Ivo. Na de presentatie in theater Lexor volgden optredens door heel het land.

De samenwerking smaakte naar meer en dat resulteerde in cd's als Sjpeegelpleëtje, Vuurbeelde (met de Lotgenoten), Thuis (met Ton van Reen), De Verteller, Leedjes op de Plank en Wie inne voëgel. Bij deze laatste drie albums werkten Paul en Ivo nauw samen met hun muzikale vrienden Jop Peters en Roy Ginsel die ook meespelen tijdens dit jubileumconcert. Op het podium en in de zaal wordt het genieten van deze bijzondere samenwerking en mooie muziek.