Harry Kanters met de Wishbones en het Bob Kaper Kwartet

Harry Kanters met de Wishbones en het Bob Kaper Kwartet

Terug naar UITagenda

Op zondag 24 september om 14.00 uur in Auberge de Rousch spelen voor jou Harry Kanters met de Wishbones en het Bob Kaper kwartet.

We verwachten een bijzonder spektakel; De Wishbones, een 6-mans formatie met maar liefst vier trombones, speelt de eerste sessie. Het Bob Kaper kwartet speelt de tweede sessie en gezamenlijk zullen zij het derde deel invullen. Harry blijft de derde sessie achter zijn piano, maar speelt de eerste sessie mee op zijn trombone. Bob Kaper is een grootheid. Hij kreeg na het overlijden van Peter Schilperoort de leiding over de Dutch Swing College Band. Harry Kanters is al jaren een graag geziene gast bij ons. Hij speelt samen met bassist Jeroen Koning en drummer Fons Toonen. De trombones worden bespeeld door: Eelco van Velzen, Jacues Lombarts en Marcel de Roij.