Space Date

Space Date

Out Of This World!

Terug naar UITagenda

Ja hoor, we zijn er weer! Het nog altijd verse 'hard techno' collectief Space Date heeft zichzelf geïntroduceerd aan het grote publiek in november 2022. Na een eerste uitverkochte editie, een knaller van een editie afgelopen februari en een topper van een editie in het voorjaar, gaan ze dit najaar door. Niemand minder dan Azyr, Rian Wood, Vera Grace en VE/RA zijn uitgenodigd voor deze Nieuwe Nor Nacht. Tel daarbij de resident van het eerste uur, TheC, en Rotterdammer CRØQ bij op, en het feest is letterlijk compleet! Vraag je je af of dat alles is? Nee hoor, want lokale held Poltergeist sluit deze avond af met een dikke Schranz set. Wat kun je verwachten? Kneiter harde techno, strakke lichtshows en dansen tot in de vroege uurtjes. Klinkt als een rave!

Line-up:
* Azyr
* Rian Wood
* Vera Grace
* VE/RA
* TheC
* CRØQ
* Poltergeist

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Space Date. Minimumleeftijd: 18 jaar.