Theatershow Geluk zonder Bullsh*t

Theatershow Geluk zonder Bullsh*t

Josje Smeets & Bas van Mulken

Terug naar UITagenda

Een ongemakkelijk theatercollege waar je gelukkig(er) van wordt.

Wil je gelukkig zijn? Dan zul je aan de bak moeten! Tijdens dit interactieve theatercollege geven gelukspsycholoog Josje Smeets en presentator Bas van Mulken praktische tips en tools voor een gelukkig(er) leven. Wetenschappelijk onderbouwd en met een gezonde dosis humor. Niet voor zwevers.

Over de sprekers
Josje Smeets is gelukspsycholoog en wilt zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat geluk grotendeels maakbaar is. Ze was jarenlang verbonden aan Maastricht University als docent psychologie en is nu actief als coach, trainer en spreker. Josje is tevens auteur van het boek Happy in 100 dagen.

Bas van Mulken heeft 15 jaar ervaring als tv-presentator. Met zijn vriendelijke aanpak en enthousiasme weet Bas de juiste snaar te raken bij het publiek.

Publieksreacties

  • "Josje is een natuurtalent. Haar kracht is dat ze zichzelf blijft. Met hetzelfde gemak waarmee ze je één op één weet te vangen boeit ze ook een volle zaal. De combinatie met Bas van Mulken is verfrissend en heel natuurlijk."
  • "De voorstelling was vernieuwend, interactief, grappig en leerzaam. Aanrader."
  • "Het was gewoon een super avond. Verrijkend, actief, humorvol en ongelofelijk fijn."
  • "De show was verrassend en leerzaam, een leuke avond gehad en heel wat vrienden rijker!"