Grease

Grease

Terug naar UITagenda

Let’s go together!

De musical Grease is een fenomeen. Het is één van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd wereldwijd een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er een nieuwe frisse versie van deze musical met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Het verhaal
Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy, die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen: de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy op een manier die niemand had verwacht.

Topcast
Grease staat garant voor topamusement met humor en sprankelende dansen. Wie er op het podium staan wordt later in dit seizoen bekendgemaakt. Houd hiervoor onze socials goed in de gaten.