Titus & Fien Fanshow

Titus & Fien Fanshow

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Het meest hilarische groene duo Titus & Fien keert deze zomer terug naar het theater met een gloednieuwe show, speciaal voor echte fans!

Afgelopen jaren zijn Titus en Fien enorm populair geworden door onder andere hun online-uitzendingen. Dit heeft gemaakt dat zij nu door het leven gaan als échte YouTube-sterren. Titus en Fien tappen moppen, spelen spelletjes, zingen liedjes en maken de kijkers onderdeel van de uitzending. Er is veel ruimte voor improvisatie, dus gebeurt er altijd wel iets onverwachts. En dat zorgt voor vele hilarische momenten! Het populaire Titus & Fien TV-concept brengen zij nu live naar het theater tijdens de exclusieve Titus & Fien Fanshow!

Lachen gieren én brullen
Zet je schrap, want bij de Titus & Fien Fanshow wordt het gegarandeerd lachen gieren én brullen. Tijdens de show zingen Titus en Fien hun bekende hits en spelen een aantal spellen, zoals het hoorspel. Daarnaast kan je rekenen op veel interactie met het publiek en zo bepaal jij hoe de show verloopt! De Titus & Fien Fanshow wordt een gezellig spektakel, precies zoals je van Titus en Fien gewend bent, maar dan live!

Groen & Gek
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de show. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!