UNIVERS

UNIVERS

Engruna (0-2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een beeldende reis voor de allerkleinsten.

Het Spaanse Engruna Teatre maakt prachtige, zintuiglijke voorstellingen vol visuele poëzie, live muziek en beweging voor de allerkleinsten. In UNIVERS creëren zij een universum waarin lichamen en objecten zichzelf keer op keer vinden en organiseren. Op zoek naar balans en harmonie.

Omdat altijd alles verandert
UNIVERS is een unieke ervaring, die elke keer anders is en voor makers en het jonge publiek verandert in een beeldende en meeslepende reis. Een plek om samen te leven met onze eigen kwetsbaarheid en de mogelijkheid ons aan te passen aan iedere nieuwe situatie. Maar ook om te onderzoeken hoe het kleinste en ogenschijnlijk zinloze alles op de meest onverwachte manier kan laten veranderen.