Maid of Ace

Maid of Ace

Four-of-a-kind

Terug naar UITagenda

We hebben een knaller van een optreden voor jullie bij onze vrienden van Café Bluff! Maak je klaar voor een avond vol adrenaline gevulde punkrock met de vier zussen van Maid Of Ace! Deze dynamische band heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en heeft enkele indrukwekkende mijlpalen bereikt. Ze scoorde een hit met 'Bone Deth' uit 2014 met meer dan 500.000 views op Youtube. Ze gaven een optreden op het Glastonbury-festival in 2015 en hun laatste album 'Maid In England' verdiende een plek op nummer 9 van de 'Top 50 Albums of 2016' van 'Vive Le Rock' magazine.

Deze hard-hitting siblings zijn al sinds de zomer van 2005 bezig met het uitbrengen van hun merk van luide en stoere muziek. Geboren en getogen in Hastings, Zuid-Engeland, hebben Alison, Anna, Abby en Amy allemaal dezelfde initialen 'ACE' - en met vier 'aces' in een pak kaarten was de naam 'Maid of Ace' snel gekozen.

Ze staan het meest bekend om hun on-stage energie en rauwe woede, maken wereldwijd furore en ze zijn nog lang niet klaar!