Detest

Detest

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Op zaterdag 22 juli hebben we weer een hele fijne Nieuwe Nor Nacht in de aanbieding. We gaan namelijk los op een mix van Industrial, Crossbreed, Hardcore en Terror! Om die reden, en op verzoek van velen, hebben we het Duitse meesterbrein Detest uitgenodigd. Met releases op grote labels als Thunderdome, PRSPCT, HKV, Deathchant en shows op Thunderdome, Dominator, Tomorrowland en PRSPCT is dit een topper van jewelste! Met een scala aan Industrial, Techno en Drum & Bass tot aan Frenchcore & Terror biedt hij je de ultieme variëteit TO PARTY DARK & HARD!

Line-up:

  • Detest
  • OTM
  • X-Breed
  • KM-System
  • Drastic
  • Di2ourt

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar