Umwelt

Umwelt

Terug naar UITagenda

Fransman Umwelt landt op zaterdag 15 juli in Nieuwe Nor voor een ouderwetse Electro en Techno rave. Hij heeft een unieke sound die niet in één hokje te plaatsen is. Zijn donkere en rauwe stijl, ontwikkeld onder zijn labels Rave or Die en New Flesh Records, kenmerkt zijn muziek. DJ Feryne, Junkie Digital en RXmode maken de rest van het programma compleet!

DJ Feryne is een echte muziekfreak die al sinds 2005 menig festival, club en podcast overneemt. Junkie Digital is nieuw in de Nieuwe Nor maar geen nieuwkomer in de elektronische dance scene. Hij zoekt al meer dan 25 jaar voortdurend de grenzen op. RXmode is een bekende naam in de Nieuwe Nor. Hij heeft zowel met zijn eigen producties als met zijn optredens naam gemaakt in de electro wereld. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een onvergetelijke nacht neer te zetten in Heerlen. Verwacht rauwe beats, vuile snares en bliepjes en piepjes. Hopelijk ben jij er ook bij!