PAW Patrol Live! - De Grote Race

PAW Patrol Live! - De Grote Race

(vanaf 3 jaar)

Terug naar UITagenda

PAW Patrol is niets te dol!

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2022 komt de grootste internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ deze zomer exclusief terug naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De populaire Pups, bekend van Nick Jr. racen op zaterdag 15 juli vanuit Avonturenbaai naar Theater Heerlen, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

De Grote Race?
In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Sik nel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van alle Pups.

Na afloop op de foto!
PAW Patrol is niets te dol! Dus komt één van de pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.