Kirchroa Tropical presents: Heële Beach Bash!

Kirchroa Tropical presents: Heële Beach Bash!

Terug naar UITagenda

Ben je klaar voor dé feestavond van het jaar in Parksjtad?! Een avond waar grappen over alles wat er in ons sjunne Parksjtad gebeurt tot leven komen. Het begon als een grapje tussen een paar Kerkraadse tupen, maar groeide in een recordtijd uit tot dé Memepage van Parksjtad. En nu is er zelfs een heuze Kirchroa Tropical Party: de Kirchroa Tropical Heële Beach Bash!

Maak je borst nat voor een avond vol plezier, waar deze tupen bekend om staan. Verwacht de lekkerste muziek van lokale helden en een tropisch decor om je helemaal in de sfeer te brengen. De grappen en grollen van Kirchroa Tropical komen tot leven op dit feest, en jij kunt erbij zijn.

Zorg dat je erbij bent op de Kirchroa Tropical Heële Beach Bash en beleef een onvergetelijke avond met je vrienden. Mis het niet!