Umenzi's

Umenzi's

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Op zaterdag 1 juli gaat het gebeuren: Umenzi's eerste editie in poppodium Nieuwe Nor. Dit evenement is het creatieve brein van lokale DJ en Producer Pim Umenzi. Umenzi's brengt de grenzen tussen Underground en Upperground samen in een enkele, onvergetelijke ervaring.

In de intieme setting van de Nieuwe Nor zullen de DJ's en het publiek samensmelten, versterkt door meeslepende visuals en effecten. Bereid je voor op tech en house, met strakke kicks, diepe bassen, euforische melodieën en bekende vocalen, gebracht door een line-up van zowel grote namen als opkomende artiesten.

Maar dat is niet alles! Een kaartje voor Umenzi's geeft je toegang tot niet alleen het evenement, maar ook tot de community. Dit is een kans om jezelf onder te dompelen in de muziekscene en gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Dus, markeer 1 juli in je agenda en mis deze kans niet! Umenzi's staat op het punt om je te laten genieten van een avond vol muziek, beleving en gezelligheid. Welkom bij Umenzi's!