120 BPM: The Return of the Disco

120 BPM: The Return of the Disco

Nieuw Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Het disco feest van het Zuiden is eindelijk terug op haar oude vertrouwde nest! Markeer 30 juni 2023 in je agenda om samen met ons een geweldige Nieuwe Nor Nacht te beleven. Samen met 120BPM hebben we een fantastisch affiche samengesteld met zowel bekende helden uit de regio als een aantal nieuwe gezichten om je te verrassen! Dus trek je dansschoenen aan en dans met ons tot in de late uurtjes.

Mis de geweldige mix van disco, soul, house en alles daartussenin van MASSAMAN b2b Mainecoon niet. Deze twee heren hebben elkaar ontmoet tijdens de block parties van Kaukauw en nu bundelen ze hun krachten voor een onvergetelijke avond. Guillaume Colson, resident van 120BPM vanaf het eerste uur, zal achter de draaitafels staan en ons laten dansen op zijn geweldige grooves. En natuurlijk kan Flatspot niet ontbreken tijdens deze nieuwe nor nacht! Deze alleskenner weet precies hoe hij het publiek aan het dansen krijgt, of hij nu in zijn studio of voor een groot publiek draait.

Dus waar wacht je nog op? Kom en feest met ons mee tijdens deze wederopstanding van 120BPM! Laat je betoveren door de muziek en dans tot je erbij neervalt!