40UP

40UP

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

40UP komt zaterdag 24 juni terug naar de Nieuwe Nor en luidt dansend de zomer in! De meeste dansvrienden uit Heerlen en omgeving weten het allang: 40UP is hét dansfeest voor 40-plussers waar je niet alleen de tofste hits van de afgelopen decennia door de speakers hoort, maar ook nog eens de originele videoclips ziet op de grote schermen!

Dit is de uitgelezen kans om samen met leeftijdsgenoten zorgeloos los te gaan en de voeten van de dansvloer te gooien tijdens dit grote feest der herkenning. Geniet van deze unieke avond in beeld en geluid en de 40UP DJ’s verwelkomen jullie graag op de gezelligste dansvloer van Heerlen en wijde omgeving.

We pakken extra groot uit want naast het welbekende 40UP concept in de grote zaal, vullen we ook de kleine zaal met muziek! Daar staan de mannen van UPBEAT voor jullie klaar en staat de zaal in het teken van house classics.

Dit belooft een groot feest te worden want Heerlen en 40UP is a match made in heaven! Haal je kaartjes nu online en tot 24 juni allemaal!

PS: als je iets jonger dan 40 bent is het natuurlijk geen probleem, dat zien we gewoon door de vingers! 😉