PeuterKleuterOchtend: Voor de Draad Ermee

PeuterKleuterOchtend: Voor de Draad Ermee

De Stilte (vanaf 3 jaar)

Terug naar UITagenda

Hoe innig zijn we met elkaar verbonden?

In een leven dat begint met een navelstreng en draadloos eindigt, zijn mensen continu verbonden met elkaar. Hoe lopen al die lijntjes in een wereld waarin we soms anderhalve meter afstand nemen, maar net zo vaak op elkaars tenen kunnen staan?

In deze nieuwe voorstelling van De Stilte worden een jongen en een meisje wakker in een labyrint van lijnen en draden. Touwtje trekkend toveren zij allerlei voorwerpen zoals stoelen en lampen tevoorschijn. Als ze in de kluwen verstrikt raken, weten ze zichzelf gelukkig toch te bevrijden en aan het langste eind te trekken. Want hoe verwarrend het leven ook kan zijn, er is altijd een uitweg. Ook als je vastzit aan elkaar.

Over de makers
Voor de draad ermee wordt gespeeld door ‘nestor’ Jack Timmermans en het jonge talent Femke Somerwil. De muziek is van Stevko Busch.