Kloemele* in SCHUNCK (voor Vaderdag)

Kloemele* in SCHUNCK (voor Vaderdag)

Terug naar UITagenda

Kom jij bij ons Kloemele? Creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen?

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in ieder geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee?

Op zondag 18 juni is het tijd voor een nieuwe editie. Verdient jouw (bonus)vader ook eens iets anders dan een handafdruk in verf of een beschilderde steen? Kom bij SCHUNCK een vaderdagcadeau maken waar je mee kunt thuiskomen!

Je kunt ook gewoon je vader meenemen, dan kan hij meedenken en een handje helpen. Als je geen vader hebt, geen zin hebt om iets voor ‘m te maken of wel al een mooi cadeau gemaakt hebt, ben je ook van harte welkom om mee te doen en geef je je cadeau gewoon aan iemand anders. Of aan jezelf!

Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, doe dingen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

Wat is Kloemele?
Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, als team, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. De jongere Kloemelaars zullen wel misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen. Kloemele is geheel gratis, je kunt gewoon binnenlopen.

Wanneer?
Iedere derde zondag van de maand van 11:00 tot 12:30 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Meedoen is gratis. We verwachten alleen een hoop plezier en gelach van jullie. Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon binnenkomen.

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!